Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Aluminium terrasoverkapping met glazen kap

Een aluminium terrasoverkapping zorgt voor een prachtige glazen dak. Hierdoor kunt u optimaal genieten van het buitenleven, ook als het regent is een aluminium overkapping met een glazen dak een prachtige oplossing. Verder is een overkapping een oplossing waardoor uw terras meer waard wordt doordat u deze meer kunt gebruiken over het gehele jaar.

Terrasoverkapping met glas

Door de terrasoverkapping een glazen dak te geven kunt u nog langer genieten van het buitenleven. Het glas zorgt voor een prachtige overkapping, waar u heel veel licht heeft onder de overkapping. Daarnaast heeft glas een premium uitstraling, waardoor u optimaal kunt genieten van het prachtige weer en de zonnige dagen.

Terrasoverkapping IJsselmuiden

Terrasoverkapping aluminium

De terrasoverkapping gerealiseerd met aluminium gecoate profielen, hierdoor kunt u optimaal genieten van een zeer hoge kwaliteit en onderhoudsarm bouwwerk. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw tuin en wordt uw terras meer waard terwijl de overkapping toch zeer onderhoudsarm is. Daarnaast heeft gecoat aluminium een zeer moderne uitstraling, waardoor u optimaal kunt genieten van uw terrasoverkapping.

Maatwerk aluminium overkapping

Een aluminium overkapping kan prachtig op maat worden gemaakt. Hierdoor kan een terrasoverkapping op maat bruikbaar in vrijwel iedere situatie. Door de terrasoverkapping volledig op maat te maken kunt u optimaal genieten van het buitenleven. Dit zorg voor een oplossing voor vrijwel iedere situatie. WIlt u meer weten, neem dan contact met ons op.

Aluminium overkappingen:
Alle overkappingen
Aluminium overkapping