Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Houtbouw maatwerk

Bij Goed Verblijven is er geen standaard. De producten worden allemaal volledig opmaat geproduceerd.

Proces tot realisatie

Wanneer u de wensen heeft m.b.t. het realiseren van een houten bouwwerk kunt u ons telefonische benaderen of een aanvraag/mail sturen met uw wensen. Om u te voorzien van de juiste informatie vragen wij bij voorkeur naar het volgende:

- Opsomming van uw wensen;
- Referentie foto’s van uw wensen/of u refereert naar modellen op de website;
- Schets (paar ruwe lijnen) met gewenste oppervlakte, positie ramen/deuren etc.;
- Foto huidige situatie

Deze informatie kunt u aanleveren door middel van het aanvraagformulier of via mail > info@goedverblijven.nl

Wanneer u de wensen/uitvoering nog niet duidelijk heeft ook geen probleem dan gaan wij graag met u in gesprek om zodoende tot een mooi ontwerp te komen.

Opvolging aanvraag

Na het verkrijgen van de bovenstaande informatie neemt Goed Verblijven contact met u op, telefonische of per mail en kan u dan voorzien van een globale indicatie of indicatieve offerte welke grotendeels overeenkomt met uw wensen. Wanneer blijkt dat deze indicatie binnen uw budget past of binnen de haalbaarheid valt gaan we graag verder in gesprek.

Wanneer dit nu echter niet het geval is vernemen we graag wat wel mogelijk is en kunnen we kijken of we door concessies of het eventueel door uzelf uit te voeren activiteiten kunnen bezuinigen.

Bezichtiging op locatie

Om een beter beeld te krijgen van uw wensen en mogelijke realisatie kunnen wij ook bij u op locatie komen kijken. Aan de hand van de locatie kunnen we namelijk gericht advies geven over het bouwwerk en de positionering daarvan. Een bezichtiging van de bouwlocatie geeft ook vaak de mogelijk- en onmogelijkheden weer. Aan de hand van dit bezoek kan Goed Verblijven met diverse suggesties komen voor een mogelijke indeling van uw bouwwerk.

Schetsontwerp

Na telefonische contact of na bezoek op locatie gaan wij een plattegrond tekening maken van de door uw gewenste ruimte. Deze zenden wij ter controle toe en verzoeken u hierop feedback te geven als dit voldoet aan de wensen.

3d ontwerp en offerte

Na het verwerken van de op- en aanmerkingen op de plattegrondtekening maken wij 3d tekeningen en daarbij een offerte welke wij u ook per e-mail toezenden. Deze offerte bespreken we dan telefonische of op locatie. Na het bespreken kunnen we eventuele wijzigingen doorvoeren in deze offerte.

Order

Bij het verkrijgen van de order gaan wij het tekenwerk starten, AUTOCAD tekeningen. Deze zenden we eveneens ter controle toe. Ook hierop kunt u wijzigingen doorgeven. Deze verwerken we en maken deze dan definitief. Bij definitieve goedkeuring tekening worden de materialen besteld en gaat het e.e.a. in productie.

Plaatsing

Op een eerder afgesproken datum komen wij het maatwerk houtbouw product plaatsen. De plaatsingstijd is sterk afhankelijk van het type bouwwerk zo kan de bouw van een houten huis zo 2 maand in beslag nemen en kan een eenvoudig tuinkantoor van hout in 2 dagen staan. Het verwachte tijdsbestek kunnen wij u op voorhand wel mededelen. Hoewel op voorhand alles getekend en uitgedacht is kan het zijn dat de klant tijdens de bouw wat wijzigingen wil doorgevoerd hebben. Mits dat haalbaar is zijn wij hierin ook tijdens de bouw flexibel in. Hierin kunt u denken aan verschuiven binnenwandje o.i.d. Dit overigens allemaal in goed overleg.

Oplevering

Wanneer de bouw klaar is zal de betreffende voorman met u het bouwwerk langslopen en opleveren. Dit houdt in dat mogelijke opleverpunten worden opgenomen, waarna deze zullen worden afgewerkt. Wat betreffende bouw staan wij voor open communicatie eventuele op- en aanmerkingen horen wij graag tijdens de bouw wanneer mogelijk kunnen wij hierop anticiperen.

Genieten

Na de bouw nog even wat afschilderwerk (bij keuze hardhouten kozijnen) of schoonmaken van kunststof kozijnen en sauzen/kitten wanden en plafond. Daarna meubilair of misschien de opbergspullen de maatwerk ruimte in. Na dit alles kunt u dan eindelijk genieten van uw maatwerk houtbouw. Na de volledige aankleding van de omringende tuin en wanneer u aan het genieten bent zien we graag een foto tegemoet. Leuk om deze passie, houtbouw, te delen.

Ambassadeur

Tja na het verkrijgen van een bouwwerk van Goed Verblijven bent u eveneens een van onze vele ambassadeurs. Wij kunnen uw hulp altijd gebruiken! Mocht u één potentiële klant zien vernemen wij het graag. Wanneer deze klant een order bij ons plaatst kunt u genieten van de voordelen van ons beloningsysteem. Gemakkelijk verdienen en leuk om zo ons netwerk te vergroten. Wij, Goed Verblijven, geven liever geld terug aan onze ambassadeurs dan aan reclame.

Orienteren naar een bouwwerk? Kijk snel verder op de site en laat u inspireren door één van onze vele mooie bouwwerken!
Garage
Garages
Recreatiewoning
Recreatiewoningen
Mantelzorgwoning
Mantelzorgwoningen
Tuinkantoor
Tuinkantoren
Buitenverblijf
Buitenverblijven
Paardenstal
Ateliers
Maatwerk
Maatwerk